• Laagste prijsgarantie
  • Gratis thuisdemonstratie
  • Snelle levering
  • Persoonlijk zitadvies
  • Tot 10 jaar garantie
  • Veilig & betrouwbaar kopen

Relaxfauteuil CV120

v.a. 1.499,00

Relaxfauteuil cv120, een perfecte mix van industrieel design en comfort. Ontworpen om te voldoen aan al uw ontspanningsbehoeften, is deze fauteuil volledig aanpasbaar aan uw wensen.

Onze relaxfauteuil cv120 is niet alleen een aanwinst voor uw interieur, maar ook voor uw welzijn. Met zijn diverse hoogtes, dieptes en breedtes, en verschillende armleuningopties, kunt u de fauteuil volledig afstemmen op uw persoonlijke voorkeuren. Of u nu langdurig wilt loungen, een boek wilt lezen of een dutje wilt doen, deze fauteuil biedt het comfort dat u verdient.

Wat deze relaxfauteuil echt speciaal maakt, is het feit dat u hem kunt aanpassen aan uw unieke stijl. Kies uit een breed scala aan kleuren om perfect aan te sluiten bij uw interieur. En als maatwerk uw voorkeur heeft, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij streven ernaar om aan al uw behoeften te voldoen, zodat u kunt genieten van een fauteuil die echt bij u past.

Maar dat is nog niet alles. Wij begrijpen dat het kopen van een fauteuil een belangrijke beslissing is. Daarom bieden wij gratis thuisdemonstraties aan, zodat u de comfort en kwaliteit van onze relaxfauteuil cv120 zelf kunt ervaren. En als u liever persoonlijk advies krijgt, nodigen wij u graag uit in onze showroom in Uden, waar onze deskundige zitspecialisten voor u klaarstaan om u te helpen bij het vinden van de perfecte fauteuil voor uw behoeften.

Kortom, onze relaxfauteuil cv120 is niet zomaar een stoel; het is een investering in uw comfort en welzijn. Ervaar het zelf en ontdek waarom onze fauteuil een onmisbare toevoeging is aan elk interieur.

Wil je Relaxfauteuil CV120 vrijblijvend thuis uitproberen? Vraag hier gratis thuisdemonstratie aan en wij komen graag bij u langs wanneer het u uitkomt!

Liever in de showroom bekijken? Plan gerust een vrijblijvende winkelafspraak »

Neem vrijblijvend contact op met onze zitspecialisten via WhatsApp

Start chat >

Breedte 73 cm
Hoogte 112 cm
Zithoogte 44 cm
Diepte 81 cm
Er is natuurlijk veel meer mogelijk in kleur en combinaties. Voor persoonlijk advies verwelkomen we u graag in onze showroom of plan een demonstratie bij u thuis!

Bij ons kunt u er op vertrouwen dat u een kwalitatief hoogstaande sta-op stoel of relaxfauteuil krijgt die met zorg en vakmanschap op maat is gemaakt voor maximaal comfort. We selecteren onze materialen zorgvuldig zodat uw fauteuil jarenlang meegaat. Onze garanties variëren van 5 tot 10 jaar, afhankelijk van het product. 

Lees verder >


Relaxfauteuil CV120 gratis én vrijblijvend bij u thuis uitproberen?

Wilt u deze fauteuil geheel gratis bij u uitproberen? Onze zitspecialisten komen graag bij u thuis en geven u daarbij direct persoonlijk zitadvies op maat. 

Vraag onze gratis brochure aan voor meer inspiratie!

Vraag onze gratis brochure aan boordevol inspiratie en tips! Met onze brochure kunt u zelf, op een rustig moment, alles nalezen wanneer het u uitkomt.

Shopping Basket
Live chat »
Gratis thuisdemonstratie »