• Laagste prijsgarantie
  • Gratis thuisdemonstratie
  • Snelle levering
  • Persoonlijk zitadvies
  • Tot 10 jaar garantie
  • Veilig & betrouwbaar kopen

Dream 317

v.a. 1.499,00

Ontdek het summum van comfort met de Dream 317 relaxfauteuil van Releazz. Deze Nederlandse meesterzetel biedt jou alles wat je nodig hebt voor een ongeëvenaarde zitervaring. Met prijzen vanaf €1899 en een royale garantie van maximaal 5 jaar, is deze fauteuil een waardevolle aanwinst voor jouw interieur.

Volledig naar jouw wens: De Dream 317 is uitgerust met een indrukwekkende reeks specificaties, waaronder maar liefst 5 motoren voor maximale aanpassingsmogelijkheden. De zithoogte en zitdiepte kunnen volledig op maat worden ingesteld, evenals de totale breedte en diepte, zodat de fauteuil perfect bij jou past. Met een gewicht van 130 kg biedt deze fauteuil een robuuste en comfortabele zitervaring.

Ontdek de Dream-opties: Deze fauteuil is voorzien van een scala aan luxe opties, zoals Topswing, een verstelbare hoofdsteun, elektrische bediening, de hart-balans functie, de ontspannende Zero Gravity-positie en een handige sta-op functie. Ontspan optimaal met de Relaxfunctie en het elektrische relaxsysteem, terwijl de lende met blaasbalg zorgt voor extra ondersteuning. Kies voor een handmatige of elektrische hoofdsteun, en de fauteuil is ook op accu verkrijgbaar. Bovendien zijn er voetsteun- en rugsteunopties, samen met massage- en verwarmingsfuncties voor totale ontspanning.

Stijlvolle veelzijdigheid: Met keuze uit stof, leer en microleder bekleding en meer dan 250 kleuropties, kun je de Dream 317 aanpassen aan jouw persoonlijke stijl en interieur. Kies uit verschillende poottypen, zoals een stervormige voet, draaivoet of schotelvoet, om de perfecte uitstraling te creëren.

Droom groots: Bij Releazz begrijpen we dat ontspannen persoonlijk is, en daarom bieden we volledige aanpassing aan jouw lichaam en wensen. De Dream-lijn belooft niet alleen uitzonderlijk comfort, maar ook ongeëvenaarde kwaliteit. Kies uit standaardmaten van S tot XL en pas de zithoogte, zitdiepte en rughoogte naar wens aan.

Maak jouw dromen werkelijkheid: Bestel vandaag nog de Dream 317 relaxfauteuil en ontdek het toppunt van comfort en luxe. Laat stress en spanning achter je terwijl je wegdroomt in deze meesterzetel uit de Dream-collectie van Releazz.

Wil je Dream 317 vrijblijvend thuis uitproberen? Vraag hier gratis thuisdemonstratie aan en wij komen graag bij u langs wanneer het u uitkomt!

Liever in de showroom bekijken? Plan gerust een vrijblijvende winkelafspraak »

Neem vrijblijvend contact op met onze zitspecialisten via WhatsApp

Start chat >

Aantal motorenTot 5ZithoogteOp maatZitdiepteOp maatTotale breedteOp maatTotale diepteOp maatGewicht130Opties:Topswing, Hoofdsteun, Elektrisch, Hart-balans functie, Zero Gravity, Sta-op functie, Relaxfunctie, Elektrisch relaxsysteem, Lende met blaasbalg, Maatwerk mogelijk, Handmatige hoofdsteun, Elektrische hoofdsteun, Op accu verkrijgbaar, Voetsteun, Rugsteun Overige opties:Massage verwarming BekledingStof, Leder, MicrolederAantal kleuren:250+Poot typeStervoet, Draaivoet, Schotelvoet

Bij ons kunt u er op vertrouwen dat u een kwalitatief hoogstaande sta-op stoel of relaxfauteuil krijgt die met zorg en vakmanschap op maat is gemaakt voor maximaal comfort. We selecteren onze materialen zorgvuldig zodat uw fauteuil jarenlang meegaat. Onze garanties variëren van 5 tot 10 jaar, afhankelijk van het product. 

Lees verder >


Dream 317 gratis én vrijblijvend bij u thuis uitproberen?

Wilt u deze fauteuil geheel gratis bij u uitproberen? Onze zitspecialisten komen graag bij u thuis en geven u daarbij direct persoonlijk zitadvies op maat. 

Vraag onze gratis brochure aan voor meer inspiratie!

Vraag onze gratis brochure aan boordevol inspiratie en tips! Met onze brochure kunt u zelf, op een rustig moment, alles nalezen wanneer het u uitkomt.

Shopping Basket
Live chat »
Gratis thuisdemonstratie »