• Laagste prijsgarantie
  • Gratis thuisdemonstratie
  • Snelle levering
  • Persoonlijk zitadvies
  • Tot 10 jaar garantie
  • Veilig & betrouwbaar kopen

GT 702

v.a. 1.499,00

Op zoek naar een comfortabele stoel om volledig te ontspannen en relaxen? Dan is de Twinz 702 relaxfauteuil van Gealux iets voor jou. Dit strakke model oogt slank en luchtig dankzij de open armen, wat voor een rustige uitstraling zorgt in jouw huis. De armleuningen zijn volledig gestoffeerd, maar je kunt ook kiezen uit diverse andere armleuning opties uit de 700 serie van Gealux Twinz.

Deze Twinz 702 relaxfauteuil heeft een unieke Hart-Balans Functie in de zitting en voetenbank. Hierdoor kom je in de ideale relax positie, wat ervoor zorgt dat je hart minimaal wordt belast. Dit resulteert in een rustgevend en ontspannen gevoel. Daarnaast heeft de stoel een standaard verstelbare hoofdsteun en is het interieur van hoogwaardig vormschuim voor een lange levensduur.

Met de Twinz 702 relaxfauteuil haal je een comfortabele en stijlvolle stoel in huis die perfect is voor ontspanning. Of je nu een sta-op stoel zoekt of gewoon een relaxfauteuil, de Twinz 702 is een uitstekende keuze. Kijk ook eens naar de andere relaxfauteuils uit de 700 serie van Gealux Twinz voor nog meer opties. Bestel jouw Twinz 702 relaxfauteuil vandaag nog en geniet van de ultieme ontspanning in jouw eigen huis!

Probeer deze prachtige fauteuil nu gratis thuis uit en ontdek zelf waarom de Twinz collectie van Gealux zo populair is!

Wil je GT 702 vrijblijvend thuis uitproberen? Vraag hier gratis thuisdemonstratie aan en wij komen graag bij u langs wanneer het u uitkomt!

Liever in de showroom bekijken? Plan gerust een vrijblijvende winkelafspraak »

Neem vrijblijvend contact op met onze zitspecialisten via WhatsApp

Start chat >

De stoelen zijn verkrijgbaar in 4 verschillende keuze zithoogtes en dieptes: Small: zithoogte 46 cm, zitdiepte 48 cm, totale hoogte 110 cm Medium: zithoogte 48 cm, zitdiepte 50 cm, totale hoogte 112 cm Large: zithoogte 50 cm, zitdiepte 52 cm, totale hoogte 114 cm (Let op! een sta-op functie heeft standaard een 4 cm langere voetenbank) Extra Large: zithoogte 52 cm, zitdiepte 54 cm, totale hoogte 116 cm (Let op! een sta-op functie heeft standaard een 4 cm langere voetenbank) Er is natuurlijk veel meer mogelijk in kleur en combinaties. Voor persoonlijk advies verwelkomen we u graag in onze showroom in Bakel of plan een demonstratie bij u thuis!

Bij ons kunt u er op vertrouwen dat u een kwalitatief hoogstaande sta-op stoel of relaxfauteuil krijgt die met zorg en vakmanschap op maat is gemaakt voor maximaal comfort. We selecteren onze materialen zorgvuldig zodat uw fauteuil jarenlang meegaat. Onze garanties variëren van 5 tot 10 jaar, afhankelijk van het product. 

Lees verder >


GT 702 gratis én vrijblijvend bij u thuis uitproberen?

Wilt u deze fauteuil geheel gratis bij u uitproberen? Onze zitspecialisten komen graag bij u thuis en geven u daarbij direct persoonlijk zitadvies op maat. 

Vraag onze gratis brochure aan voor meer inspiratie!

Vraag onze gratis brochure aan boordevol inspiratie en tips! Met onze brochure kunt u zelf, op een rustig moment, alles nalezen wanneer het u uitkomt.

Shopping Basket
Live chat »
Gratis thuisdemonstratie »