sta-op-stoel-banner
sta-op-stoel-helmond
Écht zitten zonder zorgen met garantie op sta-op stoelen en relaxfauteuils

Garantie

Bij ons kunt u erop vertrouwen dat uw sta-op stoel of relaxfauteuil van de hoogste kwaliteit is. Onze fauteuils zijn speciaal ontworpen om u maximaal comfort te bieden en zijn met de grootste zorg door echte vakmensen op maat gemaakt.

Onze materialen zijn zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat uw stoel jarenlang meegaat. We begrijpen immers dat uw fauteuil niet zomaar een meubelstuk is, maar een belangrijk onderdeel van uw dagelijks leven.

Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met uw stoel, dan kunt u altijd rekenen op onze garanties. Deze variëren van 5 tot wel 10 jaar, afhankelijk van het product. Bij ons werken we namelijk alleen met de beste leveranciers en merken in de zorg- en meubelwereld, waardoor we kunnen garanderen dat u altijd een hoogwaardig product ontvangt.

Maar bij ons houdt onze service niet op bij de garantieperiode. Als er iets aan de hand is met uw fauteuil, kunt u direct contact met ons opnemen en zorgen wij ervoor dat het probleem wordt opgelost. Wij zijn pas tevreden als u zonder zorgen kunt zitten. Bij ons staat klanttevredenheid dan ook hoog in het vaandel. 

Showroom &
aan huis

Showroom

Kom vrijblijvend langs in onze showroom in Bakel om onze comfortabele sta-op stoelen te bekijken en uit te proberen. Maak ook gerust een afspraak buiten onze openingstijden.

Thuisdemonstratie

Wilt u het gemak van proefzitten aan huis ervaren? Wij brengen onze collectie bij u thuis, zodat u comfortabel kunt proefzitten en de juiste keuze kunt maken.

Jessica Van Gaal
Jessica Van Gaal
2023-05-25
Vandaag deze stoel mogen ontvangen. Vriendelijk man die roy. Goed bereikbaar en goede service. Toppie!!!
Hans Soowijl
Hans Soowijl
2023-05-16
Bij toeval terecht gekomen bij van Uden zitspecialist. Een telefoontje was voldoende om een goed gevoel te krijgen bij dit bedrijf. Direct een afspraak gemaakt voor een thuis demonstratie van diverse stoelen. Bijzonder goed advies gekregen waarbij echt gekeken werd naar wat de klant nodig had. Ik kan iedereen van Uden zit specialist aanraden.
Pascal Navarro
Pascal Navarro
2023-05-12
Fijn contact, denkt mee in de wens van de klant, servicegericht en snelle levering, dank!
Bibi Van Rijn
Bibi Van Rijn
2023-05-12
Hele geduldige en ervaren verkoper. Die in staat is om echt naar de klant te luisteren.
Lieke M
Lieke M
2023-05-08
In 1 woord geweldige zaak. Roy geeft deskundig advies, veel keuze en de service is top. Mijn stoel vandaag ontvangen en hij zit heerlijk, helemaal tevreden. Zeker de moeite waard om binnen te lopen .
Adil Tawfik
Adil Tawfik
2023-04-26
Bij het uitzoeken van de fauteuil word er met je mee gedacht. Kwaliteit is top, service is top. Betrouwbaar en uitstekende prijzen. Kortom een zware aanrader!
Daniel Lourouse
Daniel Lourouse
2023-04-23
We hebben hier 2 sta opstoelen gekocht, zijn er erg blij mee. Ook met de goede uitleg van de vriendelijke verkoper
Stevie B
Stevie B
2023-04-20
Top service, snel, nauwkeurig en kwaliteit.
Marco Manders
Marco Manders
2023-04-08
Zeer vriendelijke en snel geholpen!
Aline veenema
Aline veenema
2023-04-06
Prettig contact, snelle reactie, duidelijke productinformatie en scherpe prijs.